International
Development Centers
Jezici
Cyber bezbednost

Stručnost u Cyber bezbednost

Cyber bezbednost Stručnost

Stručnost u Cyber bezbednost

Nekoliko zanemarivih, sajber sigurnost se više ne vidi kao opcioni sloj za kompanije i vlade. Tokom poslednje dve decenije, sajber sigurnost je zaista postala ključna komponenta malih i velikih preduzeća širom sveta. Hakovanje može koštati bogatstvo, a značajno utiče i na život ljudi. Radite sa nama kako biste utvrdili prava rešenja da zadržite svoje voljene i klijente zaštićene od potencijalno katastrofalnih tretmana.
Unajmite namjenski Cyber bezbednost programer

Osposobljavanje je lako unajmiti namenski Cyber bezbednost programer

Dok neki samo gledaju, gradimo svet sutrašnjice. Nove tehnologije konstantno ometaju tržišta i poslove. Dio naše misije kao kompanije je da stalno analiziramo najnovije trendove u današnjem vremenu, kako bismo bolje razumeli kako će sutrašnji svet oblikovati.
Unajmite namjenski Cyber bezbednost programer
Počeli smo s jednostavnom idejom

Počeli smo s jednostavnom idejom

Mnoge kompanije - kako velike tako i male - su se suočile sa izazovima s pronalaženjem talentovanih programera, uključujući kvalifikacije kandidata, timsku dinamiku i donje finansijske finansije. Naše jedinstveno rešenje za zapošljavanje vrhunskih resursa rešava ove probleme.

Potražnja za visoko kvalifikovanim talentom brzo raste i zauzvrat izaziva veliki nedostatak na današnjem tehnološkom tržištu. Ovo je uticalo na kvalitet razvoja aplikacija. Naša misija na ekstenziji tima je jednostavna. Otkrijte, najamite i zadržite vrhunski talent. To omogućava našim klijentima da ostanu fokusirani na kratkoročne i dugoročne ciljeve projekta i ispred njihove konkurencije.

Unajmite namjenski Cyber bezbednost programer
U srcu Istočne Evrope

U srcu Istočne Evrope

Team Extension se nalazi u Bukureštu, u Rumuniji. Kao početni centar, Bukurešt ima mnoge prednosti, uključujući brze optičke internetske veze visoke brzine (Rumunija je rangirala na petom mestu na svijetu za brzinu internetske veze od strane bloomberg.com), niske operativne troškove i režijske troškove; plus, bogatstvo domaćih tehničkih talenata. S obzirom na porast potrebnih preduzetničkih kultura samoodrživosti i fleksibilnosti, koja je ojačala poslovni sektor, bogatstvo tehničkih veština i resursa koji govore engleski.

Unajmite namjenski Cyber bezbednost programer

2008

Established

+60

Strastveni članovi tima

+36

Countries

7

Kancelarije

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce ČlanBRCC Član
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER ČlanCCER Član
Team Extension ANIS ČlanANIS Član
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Angažujte najbolje programere, inženjere, programere, kodere i konsultante u Bosna i Hercegovina.
Fortune 500 i start-upi biraju programere Team Extension-a za njihove kritične softverske projekte.

Iznajmite posvećene programere u Bosna i HercegovinaKako to radi?