International
Development Centers
Jezici

Angažovati namenjenu QA Resource
u Bosna i Hercegovina

U srcu Istočne Evrope

Osposobljavanje je lako unajmiti posebnu QA Resource u Bosna i Hercegovina

Pronalaženje i zadržavanje namenske QA Resource može biti prilično izazov za neke kompanije. Ali ne za nas. Imamo strogi postupak zapošljavanja kako bi pravilno pregledali našu QA Resource u Bosna i Hercegovina. Pored naših teorijskih testova, talenti moraju pokazati praktične i praktične iskustvo.
Angažovati namenjenu QA Resource
Počeli smo s jednostavnom idejom

Velika potražnja za QA Resource

Činjenice su jasne. Potražnja za visoko kvalifikovanim talentima u QA Resource je veća od ponude. To stvara ogroman nedostatak na tržištu. Naša misija je jednostavna: Hunt, hire, zadrži najbolje QA Resource u Bosna i Hercegovina. To omogućava našim klijentima da uvek ostanu ispred krive.
Angažovati namenjenu QA Resource
U srcu Istočne Evrope

U srcu Istočne Evrope

Team Extension se nalazi u Bukureštu, u Rumuniji. Kao početni centar, Bukurešt ima mnoge prednosti, uključujući brze optičke internetske veze visoke brzine (Rumunija je rangirala na petom mestu na svijetu za brzinu internetske veze od strane bloomberg.com), niske operativne troškove i režijske troškove; plus, bogatstvo domaćih tehničkih talenata. S obzirom na porast potrebnih preduzetničkih kultura samoodrživosti i fleksibilnosti, koja je ojačala poslovni sektor, bogatstvo tehničkih veština i resursa koji govore engleski.

Angažovati namenjenu QA Resource
Naši su zaposleni

Naši su zaposleni

Mi u Team Extension SRL-u vjerujemo da se uspješnost našeg poslovanja u velikoj mjeri oslanja na sreću naših zaposlenih, bez obzira na to što mi gradimo, izmišljamo ili prodajemo. Mi puno povjerenje u naš tehnički talenat i njihov rast unutar naše organizacije; jednostavno zato što ne možemo napredovati i rasti bez naših timova.

To je prava razlika između osvajanja i gubljenja u našem mišljenju.

Angažovati namenjenu QA Resource

2008

Established

+60

Strastveni članovi tima

+36

Countries

7

Kancelarije

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce ČlanBRCC Član
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER ČlanCCER Član
Team Extension ANIS ČlanANIS Član
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Najam najboljih QA Resource programera, inženjera, programera, kodera, arhitekata i konsultanata. Fortune 500 i start-upi biraju programere tima za ekstenzije QA Resource za svoje kritične softverske projekte.
PočniteKako to radi?