International
Development Centers
Jezici

Unajmite namjenski PHP programer
u Bosna i Hercegovina

U srcu Istočne Evrope

Osposobljavanje je lako unajmiti namenski PHP programer u Bosna i Hercegovina

Pronalaženje i zadržavanje namenskog programera PHP može biti prilično izazov za neke kompanije. Ali ne za nas. Imamo strogi postupak zapošljavanja kako bi pravilno pregledali naše PHP developers u Bosna i Hercegovina. Pored naših teorijskih testova, talenti moraju pokazati praktične i praktične razvojne iskustvo.

PHP je skriptni jezik na serveru dizajniran prvenstveno za web razvoj, ali se također koristi kao opšti programski jezik. Prvobitno kreiran od strane Rasmusa Lerdorfa 1994. godine, PHP se koristi za milione malih i velikih korporacija, a naročito Facebook, Twitter, Pinterest i još mnogo toga.

Unajmite namjenski PHP programer
Počeli smo s jednostavnom idejom

Visoka potražnja za PHP programerima

Činjenice su jasne. Potražnja za visoko kvalifikovanim talentima u razvoju PHP je veća od ponude. To stvara ogroman nedostatak na tržištu. Naša misija je jednostavna: Hunt, hire, zadrži najbolje PHP programeri u Bosna i Hercegovina. To omogućava našim klijentima da uvek ostanu ispred krive.
Unajmite namjenski PHP programer
U srcu Istočne Evrope

U srcu Istočne Evrope

Team Extension se nalazi u Bukureštu, u Rumuniji. Kao početni centar, Bukurešt ima mnoge prednosti, uključujući brze optičke internetske veze visoke brzine (Rumunija je rangirala na petom mestu na svijetu za brzinu internetske veze od strane bloomberg.com), niske operativne troškove i režijske troškove; plus, bogatstvo domaćih tehničkih talenata. S obzirom na porast potrebnih preduzetničkih kultura samoodrživosti i fleksibilnosti, koja je ojačala poslovni sektor, bogatstvo tehničkih veština i resursa koji govore engleski.

Unajmite namjenski PHP programer
Naši su zaposleni

Naši su zaposleni

Mi u Team Extension SRL-u vjerujemo da se uspješnost našeg poslovanja u velikoj mjeri oslanja na sreću naših zaposlenih, bez obzira na to što mi gradimo, izmišljamo ili prodajemo. Mi puno povjerenje u naš tehnički talenat i njihov rast unutar naše organizacije; jednostavno zato što ne možemo napredovati i rasti bez naših timova.

To je prava razlika između osvajanja i gubljenja u našem mišljenju.

Unajmite namjenski PHP programer

FAQ

Da li postoje neki unapred regrutovani ili ugovorni troškovi pri zapošljavanju PHP developera sa TE?

Da. Zahtevamo početni depozit koji će biti primenjen kao kredit za vašu prvu fakturu kad unajmite svoje PHP programere. Ako odlučite da se ne kretate napred, vaš depozit će biti potpuno refundiran.

Mogu li zameniti resurs za drugu?

Da. Iako smo rigorozno pregledali naše resurse kako bismo osigurali da ispunjavaju vaše zahteve, shvatamo da svaki od programera neće biti savršeno pogodan za svaku kompaniju.

Koje metode plaćanja prihvatate?

Prvenstveno radimo sa ACH, bankom i obično radimo sa EUR, CHF, USD i GBP. Za manje količine, prihvatamo sve glavne kreditne kartice.

Ko posjeduje zakonska prava rada koju su stvorili PHP programer?

Vi, klijent. Naš tim radi direktno za vas i uz punu isplatu sva IP adresa, prava, proizvodi i kod proizvedeni od strane TE su vaša imovina.

Gde su vaši PHP programeri locirani?

Svi naši PHP programeri rade iz jednog od naših objekata u Istočnoj Evropi. Ovo je za garantovanje IP-a, sigurnosti, znanja i znanja o vlasničkom kodu i imovini naših klijenata. Imamo objekte u većini istočne Evrope, posebno u Rumuniji, Ukrajini i na Balkanu. Slobodno zakazujte posetu!

Zašto ne dozvolite PHP programerima da rade od kuće ili odvojeno?

Poznato je da je TE strogo siguran. Daljinski rad i freelancing su odlični kao koncept, ali naši klijenti, kompanija Fortune 500 i naročito vlade, veoma žele da obezbede sigurnost IP-a na osnovu kojih rade njihovi PHP programeri.

Koliko treba da budem budžet za angažovanje PHP programera sa Team Extension?

Ne takmičimo se po ceni, takmičimo se kvalitetom. Na tržištu je velika potražnja za PHP programera, a nema dovoljno PHP programera da se kreću. Jednostavna ekonomija koju možete reći. To znači da su cijene širom sveta visoke, bez obzira na lokaciju. Zapošljavamo vašeg PHP programera direktno (u vaše ime). Mi plaćamo sve zapošljavanje poreza i doprinosa za zapošljavanje državi. Slobodno za vas. Nema složenih papirologija i administrativnih problema.

Ko će upravljati mojim PHP programerima?

Ti. Ovo je velika prednost za vas i naše PHP programera. Radite direktno zajedno. Zato obično dopuštamo našim klijentima da upravljaju svojim PHP programerima direktno. Poznaješ svoju PHP aplikaciju bolje od bilo koga. Na zahtev, mi takođe pružamo upravljanje projektima - u vaše ime - vaših PHP programera.

Mogu li PHP programeri da rade iz kancelarija naše kompanije?

Da. Raspoloženje PHP radnika na lokaciji na lokaciji dostupno je na zahtjev. Svi proizvođači TE-a će imati konačnu riječ u preseljenju, jer su sretni programeri glavni prioritet. Svi troškovi usklađivanja troškova i naknade za premeštanje prenose se klijentu. Ovaj aranžman najbolje radi na period od 3-6 meseci. Klijentima koji traže dugoročno preseljenje na licu mesta savetujemo da obaveste TE unapred kako bi zaposlili konkretne PHP kandidata koji traže preseljenje.

Da li radiš QA? Šta je sa CS?

Da. Zamislite nas kao produžetak vašeg tima. Za QA, obavljamo besplatan test QA dim na vašoj PHP aplikaciji. Preporučujemo vam da dodijelite namenski QA u svoj budžet. Za CS, imamo i resurse dostupne da uradimo CS vaše PHP aplikacije.

Koji alati tipično koriste ekstenzije tima?

Team Extension koristi Git, GitHub, Jira, Slack za komunikaciju. Takodje ćemo vas pozvati na naš Slack kanal.

U našoj kompaniji koristimo specifične alate. VPN, itd. Može li i moj programer PHP koristiti ih?

Da, možemo / koristiti VPN, i da možete koristiti bilo koji alat koji vaša kompanija trenutno koristi i prenijeti nam. Ako je obuka potrebna, molimo Vas da to uzmete u obzir kada radimo na početku vaših PHP programera. Na kraju, ako su licence zaokružene, obavezno nabavite licence softvera u pitanju za programera.

Kako da započnem? Kako da unajmim svoj PHP resurs?

Odlične vesti! Jednostavno idite na https://teamextension.ba/get-started/bs. Samo popunite obrazac i jedan od naših stručnjaka će vas pismeno napisati u roku od 24-48 sati da biste dobili podešavanje naloga.

Zanima me da pročitam više o PHP!

Aktivno pišemo o PHP razvojima i vijestima. Jednostavno idite na naš blog na https://teamextension.blog/?s=php

Ja sam kvalifikovani programer PHP, zainteresovan sam za rad sa TE. Gde se prijavljujem?

Mi stalno regrutujemo talentovane PHP programera, jednostavno idemo na https://teamextension.careers da saznamo o našim otvorenim pozicijama.

2008

Established

+60

Strastveni članovi tima

+36

Countries

7

Kancelarije

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce ČlanBRCC Član
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER ČlanCCER Član
Team Extension ANIS ČlanANIS Član
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Najam najboljih PHP programera, inženjera, programera, kodera, arhitekata i konsultanata. Fortune 500 i start-upi biraju programere tima za ekstenzije PHP za svoje kritične softverske projekte.
PočniteKako to radi?