International
Development Centers
Jezici

Unajmite namjenski WooCommerce programer
u Bosna i Hercegovina

U srcu Istočne Evrope

Osposobljavanje je lako unajmiti namenski WooCommerce programer u Bosna i Hercegovina

Pronalaženje i zadržavanje namenskog programera WooCommerce može biti prilično izazov za neke kompanije. Ali ne za nas. Imamo strogi postupak zapošljavanja kako bi pravilno pregledali naše WooCommerce developers u Bosna i Hercegovina. Pored naših teorijskih testova, talenti moraju pokazati praktične i praktične razvojne iskustvo.

WooCommerce je open source e-commerce plugin za Wordpress. Trendovi ukazuju da je više od 30% svetskih e-commerce sajtova koristilo WooCommerce. Automatski je preuzeo operater Wordpress.com 2015. godine.

Unajmite namjenski WooCommerce programer
Počeli smo s jednostavnom idejom

Visoka potražnja za WooCommerce programerima

Činjenice su jasne. Potražnja za visoko kvalifikovanim talentima u razvoju WooCommerce je veća od ponude. To stvara ogroman nedostatak na tržištu. Naša misija je jednostavna: Hunt, hire, zadrži najbolje WooCommerce programeri u Bosna i Hercegovina. To omogućava našim klijentima da uvek ostanu ispred krive.
Unajmite namjenski WooCommerce programer
U srcu Istočne Evrope

U srcu Istočne Evrope

Team Extension se nalazi u Bukureštu, u Rumuniji. Kao početni centar, Bukurešt ima mnoge prednosti, uključujući brze optičke internetske veze visoke brzine (Rumunija je rangirala na petom mestu na svijetu za brzinu internetske veze od strane bloomberg.com), niske operativne troškove i režijske troškove; plus, bogatstvo domaćih tehničkih talenata. S obzirom na porast potrebnih preduzetničkih kultura samoodrživosti i fleksibilnosti, koja je ojačala poslovni sektor, bogatstvo tehničkih veština i resursa koji govore engleski.

Unajmite namjenski WooCommerce programer
Naši su zaposleni

Naši su zaposleni

Mi u Team Extension SRL-u vjerujemo da se uspješnost našeg poslovanja u velikoj mjeri oslanja na sreću naših zaposlenih, bez obzira na to što mi gradimo, izmišljamo ili prodajemo. Mi puno povjerenje u naš tehnički talenat i njihov rast unutar naše organizacije; jednostavno zato što ne možemo napredovati i rasti bez naših timova.

To je prava razlika između osvajanja i gubljenja u našem mišljenju.

Unajmite namjenski WooCommerce programer

FAQ

Da li postoje neki unapred regrutovani ili ugovorni troškovi pri zapošljavanju WooCommerce developera sa TE?

Da. Zahtevamo početni depozit koji će biti primenjen kao kredit za vašu prvu fakturu kad unajmite svoje WooCommerce programere. Ako odlučite da se ne kretate napred, vaš depozit će biti potpuno refundiran.

Mogu li zameniti resurs za drugu?

Da. Iako smo rigorozno pregledali naše resurse kako bismo osigurali da ispunjavaju vaše zahteve, shvatamo da svaki od programera neće biti savršeno pogodan za svaku kompaniju.

Koje metode plaćanja prihvatate?

Prvenstveno radimo sa ACH, bankom i obično radimo sa EUR, CHF, USD i GBP. Za manje količine, prihvatamo sve glavne kreditne kartice.

Ko posjeduje zakonska prava rada koju su stvorili WooCommerce programer?

Vi, klijent. Naš tim radi direktno za vas i uz punu isplatu sva IP adresa, prava, proizvodi i kod proizvedeni od strane TE su vaša imovina.

Gde su vaši WooCommerce programeri locirani?

Svi naši WooCommerce programeri rade iz jednog od naših objekata u Istočnoj Evropi. Ovo je za garantovanje IP-a, sigurnosti, znanja i znanja o vlasničkom kodu i imovini naših klijenata. Imamo objekte u većini istočne Evrope, posebno u Rumuniji, Ukrajini i na Balkanu. Slobodno zakazujte posetu!

Zašto ne dozvolite WooCommerce programerima da rade od kuće ili odvojeno?

Poznato je da je TE strogo siguran. Daljinski rad i freelancing su odlični kao koncept, ali naši klijenti, kompanija Fortune 500 i naročito vlade, veoma žele da obezbede sigurnost IP-a na osnovu kojih rade njihovi WooCommerce programeri.

Koliko treba da budem budžet za angažovanje WooCommerce programera sa Team Extension?

Ne takmičimo se po ceni, takmičimo se kvalitetom. Na tržištu je velika potražnja za WooCommerce programera, a nema dovoljno WooCommerce programera da se kreću. Jednostavna ekonomija koju možete reći. To znači da su cijene širom sveta visoke, bez obzira na lokaciju. Zapošljavamo vašeg WooCommerce programera direktno (u vaše ime). Mi plaćamo sve zapošljavanje poreza i doprinosa za zapošljavanje državi. Slobodno za vas. Nema složenih papirologija i administrativnih problema.

Ko će upravljati mojim WooCommerce programerima?

Ti. Ovo je velika prednost za vas i naše WooCommerce programera. Radite direktno zajedno. Zato obično dopuštamo našim klijentima da upravljaju svojim WooCommerce programerima direktno. Poznaješ svoju WooCommerce aplikaciju bolje od bilo koga. Na zahtev, mi takođe pružamo upravljanje projektima - u vaše ime - vaših WooCommerce programera.

Mogu li WooCommerce programeri da rade iz kancelarija naše kompanije?

Da. Raspoloženje WooCommerce radnika na lokaciji na lokaciji dostupno je na zahtjev. Svi proizvođači TE-a će imati konačnu riječ u preseljenju, jer su sretni programeri glavni prioritet. Svi troškovi usklađivanja troškova i naknade za premeštanje prenose se klijentu. Ovaj aranžman najbolje radi na period od 3-6 meseci. Klijentima koji traže dugoročno preseljenje na licu mesta savetujemo da obaveste TE unapred kako bi zaposlili konkretne WooCommerce kandidata koji traže preseljenje.

Da li radiš QA? Šta je sa CS?

Da. Zamislite nas kao produžetak vašeg tima. Za QA, obavljamo besplatan test QA dim na vašoj WooCommerce aplikaciji. Preporučujemo vam da dodijelite namenski QA u svoj budžet. Za CS, imamo i resurse dostupne da uradimo CS vaše WooCommerce aplikacije.

Koji alati tipično koriste ekstenzije tima?

Team Extension koristi Git, GitHub, Jira, Slack za komunikaciju. Takodje ćemo vas pozvati na naš Slack kanal.

U našoj kompaniji koristimo specifične alate. VPN, itd. Može li i moj programer WooCommerce koristiti ih?

Da, možemo / koristiti VPN, i da možete koristiti bilo koji alat koji vaša kompanija trenutno koristi i prenijeti nam. Ako je obuka potrebna, molimo Vas da to uzmete u obzir kada radimo na početku vaših WooCommerce programera. Na kraju, ako su licence zaokružene, obavezno nabavite licence softvera u pitanju za programera.

Kako da započnem? Kako da unajmim svoj WooCommerce resurs?

Odlične vesti! Jednostavno idite na https://teamextension.ba/get-started/bs. Samo popunite obrazac i jedan od naših stručnjaka će vas pismeno napisati u roku od 24-48 sati da biste dobili podešavanje naloga.

Zanima me da pročitam više o WooCommerce!

Aktivno pišemo o WooCommerce razvojima i vijestima. Jednostavno idite na naš blog na https://teamextension.blog/?s=woocommerce

Ja sam kvalifikovani programer WooCommerce, zainteresovan sam za rad sa TE. Gde se prijavljujem?

Mi stalno regrutujemo talentovane WooCommerce programera, jednostavno idemo na https://teamextension.careers da saznamo o našim otvorenim pozicijama.

2008

Established

+60

Strastveni članovi tima

+36

Countries

7

Kancelarije

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce ČlanBRCC Član
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER ČlanCCER Član
Team Extension ANIS ČlanANIS Član
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Najam najboljih WooCommerce programera, inženjera, programera, kodera, arhitekata i konsultanata. Fortune 500 i start-upi biraju programere tima za ekstenzije WooCommerce za svoje kritične softverske projekte.
PočniteKako to radi?