International
Development Centers
Jezici

Angažovati namenjenu Testiranje resursa
u Bosna i Hercegovina

U srcu Istočne Evrope

Osposobljavanje je lako unajmiti posebnu Testiranje resursa u Bosna i Hercegovina

Pronalaženje i zadržavanje namenske Testiranje resursa može biti prilično izazov za neke kompanije. Ali ne za nas. Imamo strogi postupak zapošljavanja kako bi pravilno pregledali našu Testiranje resursa u Bosna i Hercegovina. Pored naših teorijskih testova, talenti moraju pokazati praktične i praktične iskustvo.
Angažovati namenjenu Testiranje resursa
Počeli smo s jednostavnom idejom

Velika potražnja za Testiranje resursa

Činjenice su jasne. Potražnja za visoko kvalifikovanim talentima u Testiranje resursa je veća od ponude. To stvara ogroman nedostatak na tržištu. Naša misija je jednostavna: Hunt, hire, zadrži najbolje Testiranje resursa u Bosna i Hercegovina. To omogućava našim klijentima da uvek ostanu ispred krive.
Angažovati namenjenu Testiranje resursa
U srcu Istočne Evrope

U srcu Istočne Evrope

Team Extension se nalazi u Bukureštu, u Rumuniji. Kao početni centar, Bukurešt ima mnoge prednosti, uključujući brze optičke internetske veze visoke brzine (Rumunija je rangirala na petom mestu na svijetu za brzinu internetske veze od strane bloomberg.com), niske operativne troškove i režijske troškove; plus, bogatstvo domaćih tehničkih talenata. S obzirom na porast potrebnih preduzetničkih kultura samoodrživosti i fleksibilnosti, koja je ojačala poslovni sektor, bogatstvo tehničkih veština i resursa koji govore engleski.

Angažovati namenjenu Testiranje resursa
Naši su zaposleni

Naši su zaposleni

Mi u Team Extension SRL-u vjerujemo da se uspješnost našeg poslovanja u velikoj mjeri oslanja na sreću naših zaposlenih, bez obzira na to što mi gradimo, izmišljamo ili prodajemo. Mi puno povjerenje u naš tehnički talenat i njihov rast unutar naše organizacije; jednostavno zato što ne možemo napredovati i rasti bez naših timova.

To je prava razlika između osvajanja i gubljenja u našem mišljenju.

Angažovati namenjenu Testiranje resursa

2008

Established

+60

Strastveni članovi tima

+36

Countries

7

Kancelarije

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce ČlanBRCC Član
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER ČlanCCER Član
Team Extension ANIS ČlanANIS Član
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Najam najboljih Testiranje resursa programera, inženjera, programera, kodera, arhitekata i konsultanata. Fortune 500 i start-upi biraju programere tima za ekstenzije Testiranje resursa za svoje kritične softverske projekte.
PočniteKako to radi?