International
Development Centers
Jezici
Programeri na zahtjev

Programeri na zahtjev

Zašto kompanije Nearshore?

Zašto kompanije Nearshore?

Model prirode je opisan kao svaka lokacija za outsourcing "blizu" na svoje primarno tržište (tj. istočnoevropske zemlje zapadnoevropskim zemljama). Team Extension® uzima ovaj model i širi se na njega dodavanjem američkog načina poslovanja i švajcarskog upravljanja pružajući stalan nadzor nad njihovim resursima. Ovaj model promoviše sljedeće prednosti našim klijentima:

  • Blizina i vremenska zona
  • Kulturni afinitet i lakoća poslovanja li> Ušteda troškova
  • Upravljanje očekivanjima
  • Lakost prilikom prilagođavanja projekata
  • Pristup retkim, vrednim i specijalizovanim talentima
  • Zaštita nad klijentom IP
  • Klijenti mogu da se fokusiraju na svoju osnovnu delatnost

Ove prednosti predstavljaju najelementalniju formu vrijednosnog predloga za ponudu narshore, naizgled su na raspolaganju za svaku kompaniju koja se uspostavlja u priobalnoj lokaciji, a za iskusni globalni profesionalni stručnjak može se lako opravdati.

Zašto se samostani odlaze iz nezavisnosti?

Zašto se samostani odlaze iz nezavisnosti?

Na prvi pogled freelancing se posmatra kao oslobađajući način da zarade za život, gde freelancer ima potpunu kontrolu nad svojim vremenom. Iako je ova vrsta radnog okruženja veoma pohvaljena, dolazi sa mnogo nedostataka. Mnogi freelanceri mogu ići nekoliko dana bez ikakvih interakcija sa licima. Ova vrsta potpune samote ne funkcioniše, život bez kolega može biti usamljen i neumoran. Čak i male stvari, kao i nedostatak malih razgovora, mogu ostaviti slobodnog čovjeka usamljen. Osim osjećaja usamljenosti, a ne dio tima, freelancer je uvijek zabrinut za njegov sljedeći projekat kako bi zadržao svoju financijsku situaciju. Razlozi poput ovakvih su freelanceri da se vrate u korporativni svijet, gde mogu ponovo početi da osjećaju dio tima i dobijaju finansijsku sigurnost. Mi u Team Extension®-u trebamo naši resursi da pronađemo sreću i, zauzvrat, uspeh u karijeri.

Naš talenat je upisan

Naš talenat je upisan

Zapošljavamo talentovane programere koji govore engleski koji su stručnjaci za nove i predstojeće mobilne i web tehnologije. Naš talenat je posvećen, lojalan, kreativan i izazvan. Svi naši programeri nastavili su studije i završili BS / MS iz oblasti računarstva, kao i sertifikate u svakoj od svojih oblasti. Naši programeri su obavezni da završe kontinuirano obrazovanje unutar svojih specijalnosti kako bi ostali aktuelni o najnovijim trendovima i tehnologijama.

Dugovječnost tima

Dugovječnost tima

Naša kompanija prati Model ekstenzije (TEM) koji osigurava da naši programeri bez obzira na čin postaju suštinski deo projekta klijenta. Jednom kad je talentiran u projektnom timu, potpuno su posvećeni ovom projektu. Garantujemo da je naš talent posvećen samo jednom projektu, a ne višestrukim. Naš model nudi fleksibilnost naših resursa za rad na našoj klijentskoj lokaciji, u kućama sa jedne od naših lokacija u Bukureštu ili na daljinu preko našeg portala.

Ne vjerujemo u kadrovanje naših resursa na više projekata jer to otežava kvalitet izrade proizvođača, kao i naše partnerstvo sa našim klijentima. Mi u Team Extension® verujemo u izgradnju i održavanje naših odnosa i kontinuiranu dostizanje kvaliteta.

Konkurentna cena

Konkurentna cena

Naš (TEM) model omogućava našim klijentima da uživaju u luksuzu angažovanja proizvođača na zahtev i srodnih pogodnosti koje dolaze uz to, kao i dodatnu prednost ekstenzivnih timova. Našim klijentima je zagarantovana zaključana cijena, koja štiti naše klijente od preuzimanja budžeta. Pored naših konkurentnih cena, naš TEM model omogućava našem klijentu da skali ili smanji svoje poslovanje sa kraćim vremenom bez uticaja na njihovu donju liniju.

2008

Established

+60

Strastveni članovi tima

+36

Countries

7

Kancelarije

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce ČlanBRCC Član
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER ČlanCCER Član
Team Extension ANIS ČlanANIS Član
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Angažujte najbolje programere, inženjere, programere, kodere i konsultante u Bosna i Hercegovina.
Fortune 500 i start-upi biraju programere Team Extension-a za njihove kritične softverske projekte.

Iznajmite posvećene programere u Bosna i HercegovinaKako to radi?