International
Development Centers
Jezici
O nama

O nama

Počeli smo s jednostavnom idejom

Počeli smo s jednostavnom idejom

Mnoge kompanije - kako velike tako i male - su se suočile sa izazovima s pronalaženjem talentovanih programera, uključujući kvalifikacije kandidata, timsku dinamiku i donje finansijske finansije. Naše jedinstveno rešenje za zapošljavanje vrhunskih resursa rešava ove probleme.

Potražnja za visoko kvalifikovanim talentom brzo raste i zauzvrat izaziva veliki nedostatak na današnjem tehnološkom tržištu. Ovo je uticalo na kvalitet razvoja aplikacija. Naša misija na ekstenziji tima je jednostavna. Otkrijte, najamite i zadržite vrhunski talent. To omogućava našim klijentima da ostanu fokusirani na kratkoročne i dugoročne ciljeve projekta i ispred njihove konkurencije.

U srcu Istočne Evrope

U srcu Istočne Evrope

Team Extension se nalazi u Bukureštu, u Rumuniji. Kao početni centar, Bukurešt ima mnoge prednosti, uključujući brze optičke internetske veze visoke brzine (Rumunija je rangirala na petom mestu na svijetu za brzinu internetske veze od strane bloomberg.com), niske operativne troškove i režijske troškove; plus, bogatstvo domaćih tehničkih talenata. S obzirom na porast potrebnih preduzetničkih kultura samoodrživosti i fleksibilnosti, koja je ojačala poslovni sektor, bogatstvo tehničkih veština i resursa koji govore engleski.

Naši su zaposleni

Tipičan "pristup zapošljavanja" postao je zastareo

Kompanije za zapošljavanje ne uspevaju da steknu vrhunski talenat zbog složenih zahteva naših globalnih tržišta danas. Firme za zapošljavanje nedostaju potrebni "know-how" neophodni za ispunjavanje mandata na kojem raste tehnološka industrija. Ponovo smo svedočili ovu dilemu. Ovaj neuspješan pristup sticanju talenata stvara potpunu razliku između onoga što vam klijent (ti) želi i šta je potrebno i koja agencija za zapošljavanje traži. U kratkom zapošljavanju preduzeća traže brzo posao brzo i ne efikasno. Što uzrokuje sposobnost klijenta da se takmiče i radi što rezultira značajnim utjecaj na njihovu osnovnu liniju.

Naši su zaposleni

Naši su zaposleni

Mi u Team Extension SRL-u vjerujemo da se uspješnost našeg poslovanja u velikoj mjeri oslanja na sreću naših zaposlenih, bez obzira na to što mi gradimo, izmišljamo ili prodajemo. Mi puno povjerenje u naš tehnički talenat i njihov rast unutar naše organizacije; jednostavno zato što ne možemo napredovati i rasti bez naših timova.

To je prava razlika između osvajanja i gubljenja u našem mišljenju.

2008

Established

+60

Strastveni članovi tima

+36

Countries

7

Kancelarije

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce ČlanBRCC Član
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER ČlanCCER Član
Team Extension ANIS ČlanANIS Član
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Angažujte najbolje programere, inženjere, programere, kodere i konsultante u Bosna i Hercegovina.
Fortune 500 i start-upi biraju programere Team Extension-a za njihove kritične softverske projekte.

Iznajmite posvećene programere u Bosna i HercegovinaKako to radi?