International
Development Centers
Jezici

Angažovati namenjenu Menadžer projekta
u Bosna i Hercegovina

U srcu Istočne Evrope

Osposobljavanje je lako unajmiti posebnu Menadžer projekta u Bosna i Hercegovina

Pronalaženje i zadržavanje namenske Menadžer projekta može biti prilično izazov za neke kompanije. Ali ne za nas. Imamo strogi postupak zapošljavanja kako bi pravilno pregledali našu Menadžer projekta u Bosna i Hercegovina. Pored naših teorijskih testova, talenti moraju pokazati praktične i praktične iskustvo.
Angažovati namenjenu Menadžer projekta
Počeli smo s jednostavnom idejom

Velika potražnja za Menadžer projekta

Činjenice su jasne. Potražnja za visoko kvalifikovanim talentima u Menadžer projekta je veća od ponude. To stvara ogroman nedostatak na tržištu. Naša misija je jednostavna: Hunt, hire, zadrži najbolje Menadžer projekta u Bosna i Hercegovina. To omogućava našim klijentima da uvek ostanu ispred krive.
Angažovati namenjenu Menadžer projekta
U srcu Istočne Evrope

U srcu Istočne Evrope

Team Extension se nalazi u Bukureštu, u Rumuniji. Kao početni centar, Bukurešt ima mnoge prednosti, uključujući brze optičke internetske veze visoke brzine (Rumunija je rangirala na petom mestu na svijetu za brzinu internetske veze od strane bloomberg.com), niske operativne troškove i režijske troškove; plus, bogatstvo domaćih tehničkih talenata. S obzirom na porast potrebnih preduzetničkih kultura samoodrživosti i fleksibilnosti, koja je ojačala poslovni sektor, bogatstvo tehničkih veština i resursa koji govore engleski.

Angažovati namenjenu Menadžer projekta
Naši su zaposleni

Naši su zaposleni

Mi u Team Extension SRL-u vjerujemo da se uspješnost našeg poslovanja u velikoj mjeri oslanja na sreću naših zaposlenih, bez obzira na to što mi gradimo, izmišljamo ili prodajemo. Mi puno povjerenje u naš tehnički talenat i njihov rast unutar naše organizacije; jednostavno zato što ne možemo napredovati i rasti bez naših timova.

To je prava razlika između osvajanja i gubljenja u našem mišljenju.

Angažovati namenjenu Menadžer projekta

2008

Established

+60

Strastveni članovi tima

+36

Countries

7

Kancelarije

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce ČlanBRCC Član
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER ČlanCCER Član
Team Extension ANIS ČlanANIS Član
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Najam najboljih Menadžer projekta programera, inženjera, programera, kodera, arhitekata i konsultanata. Fortune 500 i start-upi biraju programere tima za ekstenzije Menadžer projekta za svoje kritične softverske projekte.
PočniteKako to radi?