International
Development Centers
Jezici

Unajmite namjenski node.js programer
u Bosna i Hercegovina

U srcu Istočne Evrope

Osposobljavanje je lako unajmiti namenski node.js programer u Bosna i Hercegovina

Pronalaženje i zadržavanje namenskog programera node.js može biti prilično izazov za neke kompanije. Ali ne za nas. Imamo strogi postupak zapošljavanja kako bi pravilno pregledali naše node.js developers u Bosna i Hercegovina. Pored naših teorijskih testova, talenti moraju pokazati praktične i praktične razvojne iskustvo.

Node.js® je JavaScript runtime izgrađen na Chromeovom V8 JavaScript programu. Node.js koristi događaj usmeren, ne blokirajući I / O model koji ga čini lakšim i efikasnim. Node.js 'paket ecosystem, npm, je najveći ekosistem biblioteka otvorenih izvora na svijetu.

Unajmite namjenski node.js programer
Počeli smo s jednostavnom idejom

Visoka potražnja za node.js programerima

Činjenice su jasne. Potražnja za visoko kvalifikovanim talentima u razvoju node.js je veća od ponude. To stvara ogroman nedostatak na tržištu. Naša misija je jednostavna: Hunt, hire, zadrži najbolje node.js programeri u Bosna i Hercegovina. To omogućava našim klijentima da uvek ostanu ispred krive.
Unajmite namjenski node.js programer
U srcu Istočne Evrope

U srcu Istočne Evrope

Team Extension se nalazi u Bukureštu, u Rumuniji. Kao početni centar, Bukurešt ima mnoge prednosti, uključujući brze optičke internetske veze visoke brzine (Rumunija je rangirala na petom mestu na svijetu za brzinu internetske veze od strane bloomberg.com), niske operativne troškove i režijske troškove; plus, bogatstvo domaćih tehničkih talenata. S obzirom na porast potrebnih preduzetničkih kultura samoodrživosti i fleksibilnosti, koja je ojačala poslovni sektor, bogatstvo tehničkih veština i resursa koji govore engleski.

Unajmite namjenski node.js programer
Naši su zaposleni

Naši su zaposleni

Mi u Team Extension SRL-u vjerujemo da se uspješnost našeg poslovanja u velikoj mjeri oslanja na sreću naših zaposlenih, bez obzira na to što mi gradimo, izmišljamo ili prodajemo. Mi puno povjerenje u naš tehnički talenat i njihov rast unutar naše organizacije; jednostavno zato što ne možemo napredovati i rasti bez naših timova.

To je prava razlika između osvajanja i gubljenja u našem mišljenju.

Unajmite namjenski node.js programer

FAQ

Da li postoje neki unapred regrutovani ili ugovorni troškovi pri zapošljavanju node.js developera sa TE?

Da. Zahtevamo početni depozit koji će biti primenjen kao kredit za vašu prvu fakturu kad unajmite svoje node.js programere. Ako odlučite da se ne kretate napred, vaš depozit će biti potpuno refundiran.

Mogu li zameniti resurs za drugu?

Da. Iako smo rigorozno pregledali naše resurse kako bismo osigurali da ispunjavaju vaše zahteve, shvatamo da svaki od programera neće biti savršeno pogodan za svaku kompaniju.

Koje metode plaćanja prihvatate?

Prvenstveno radimo sa ACH, bankom i obično radimo sa EUR, CHF, USD i GBP. Za manje količine, prihvatamo sve glavne kreditne kartice.

Ko posjeduje zakonska prava rada koju su stvorili node.js programer?

Vi, klijent. Naš tim radi direktno za vas i uz punu isplatu sva IP adresa, prava, proizvodi i kod proizvedeni od strane TE su vaša imovina.

Gde su vaši node.js programeri locirani?

Svi naši node.js programeri rade iz jednog od naših objekata u Istočnoj Evropi. Ovo je za garantovanje IP-a, sigurnosti, znanja i znanja o vlasničkom kodu i imovini naših klijenata. Imamo objekte u većini istočne Evrope, posebno u Rumuniji, Ukrajini i na Balkanu. Slobodno zakazujte posetu!

Zašto ne dozvolite node.js programerima da rade od kuće ili odvojeno?

Poznato je da je TE strogo siguran. Daljinski rad i freelancing su odlični kao koncept, ali naši klijenti, kompanija Fortune 500 i naročito vlade, veoma žele da obezbede sigurnost IP-a na osnovu kojih rade njihovi node.js programeri.

Koliko treba da budem budžet za angažovanje node.js programera sa Team Extension?

Ne takmičimo se po ceni, takmičimo se kvalitetom. Na tržištu je velika potražnja za node.js programera, a nema dovoljno node.js programera da se kreću. Jednostavna ekonomija koju možete reći. To znači da su cijene širom sveta visoke, bez obzira na lokaciju. Zapošljavamo vašeg node.js programera direktno (u vaše ime). Mi plaćamo sve zapošljavanje poreza i doprinosa za zapošljavanje državi. Slobodno za vas. Nema složenih papirologija i administrativnih problema.

Ko će upravljati mojim node.js programerima?

Ti. Ovo je velika prednost za vas i naše node.js programera. Radite direktno zajedno. Zato obično dopuštamo našim klijentima da upravljaju svojim node.js programerima direktno. Poznaješ svoju node.js aplikaciju bolje od bilo koga. Na zahtev, mi takođe pružamo upravljanje projektima - u vaše ime - vaših node.js programera.

Mogu li node.js programeri da rade iz kancelarija naše kompanije?

Da. Raspoloženje node.js radnika na lokaciji na lokaciji dostupno je na zahtjev. Svi proizvođači TE-a će imati konačnu riječ u preseljenju, jer su sretni programeri glavni prioritet. Svi troškovi usklađivanja troškova i naknade za premeštanje prenose se klijentu. Ovaj aranžman najbolje radi na period od 3-6 meseci. Klijentima koji traže dugoročno preseljenje na licu mesta savetujemo da obaveste TE unapred kako bi zaposlili konkretne node.js kandidata koji traže preseljenje.

Da li radiš QA? Šta je sa CS?

Da. Zamislite nas kao produžetak vašeg tima. Za QA, obavljamo besplatan test QA dim na vašoj node.js aplikaciji. Preporučujemo vam da dodijelite namenski QA u svoj budžet. Za CS, imamo i resurse dostupne da uradimo CS vaše node.js aplikacije.

Koji alati tipično koriste ekstenzije tima?

Team Extension koristi Git, GitHub, Jira, Slack za komunikaciju. Takodje ćemo vas pozvati na naš Slack kanal.

U našoj kompaniji koristimo specifične alate. VPN, itd. Može li i moj programer node.js koristiti ih?

Da, možemo / koristiti VPN, i da možete koristiti bilo koji alat koji vaša kompanija trenutno koristi i prenijeti nam. Ako je obuka potrebna, molimo Vas da to uzmete u obzir kada radimo na početku vaših node.js programera. Na kraju, ako su licence zaokružene, obavezno nabavite licence softvera u pitanju za programera.

Kako da započnem? Kako da unajmim svoj node.js resurs?

Odlične vesti! Jednostavno idite na https://teamextension.ba/get-started/bs. Samo popunite obrazac i jedan od naših stručnjaka će vas pismeno napisati u roku od 24-48 sati da biste dobili podešavanje naloga.

Zanima me da pročitam više o node.js!

Aktivno pišemo o node.js razvojima i vijestima. Jednostavno idite na naš blog na https://teamextension.blog/?s=nodejs

Ja sam kvalifikovani programer node.js, zainteresovan sam za rad sa TE. Gde se prijavljujem?

Mi stalno regrutujemo talentovane node.js programera, jednostavno idemo na https://teamextension.careers da saznamo o našim otvorenim pozicijama.

2008

Established

+60

Strastveni članovi tima

+36

Countries

7

Kancelarije

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce ČlanBRCC Član
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER ČlanCCER Član
Team Extension ANIS ČlanANIS Član
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Najam najboljih node.js programera, inženjera, programera, kodera, arhitekata i konsultanata. Fortune 500 i start-upi biraju programere tima za ekstenzije node.js za svoje kritične softverske projekte.
PočniteKako to radi?