International
Development Centers
Jezici

Unajmite namjenski Bootstrap programer
u Bosna i Hercegovina

U srcu Istočne Evrope

Osposobljavanje je lako unajmiti namenski Bootstrap programer u Bosna i Hercegovina

Pronalaženje i zadržavanje namenskog programera Bootstrap može biti prilično izazov za neke kompanije. Ali ne za nas. Imamo strogi postupak zapošljavanja kako bi pravilno pregledali naše Bootstrap developers u Bosna i Hercegovina. Pored naših teorijskih testova, talenti moraju pokazati praktične i praktične razvojne iskustvo.

Bootstrap je moćan, slobodan i otvoreni izvorni web okvir za dizajniranje web stranica i web aplikacija. Okvir je u početku razvijen na Twitter-u kao okvir za podsticanje konzistentnosti između uređaja. Treća verzija bootstrap-a usvojila je Mobile-first pristup podrazumevajući podrazumevajući odgovarajući dizajn po defaultu.

Unajmite namjenski Bootstrap programer
Počeli smo s jednostavnom idejom

Visoka potražnja za Bootstrap programerima

Činjenice su jasne. Potražnja za visoko kvalifikovanim talentima u razvoju Bootstrap je veća od ponude. To stvara ogroman nedostatak na tržištu. Naša misija je jednostavna: Hunt, hire, zadrži najbolje Bootstrap programeri u Bosna i Hercegovina. To omogućava našim klijentima da uvek ostanu ispred krive.
Unajmite namjenski Bootstrap programer
U srcu Istočne Evrope

U srcu Istočne Evrope

Team Extension se nalazi u Bukureštu, u Rumuniji. Kao početni centar, Bukurešt ima mnoge prednosti, uključujući brze optičke internetske veze visoke brzine (Rumunija je rangirala na petom mestu na svijetu za brzinu internetske veze od strane bloomberg.com), niske operativne troškove i režijske troškove; plus, bogatstvo domaćih tehničkih talenata. S obzirom na porast potrebnih preduzetničkih kultura samoodrživosti i fleksibilnosti, koja je ojačala poslovni sektor, bogatstvo tehničkih veština i resursa koji govore engleski.

Unajmite namjenski Bootstrap programer
Naši su zaposleni

Naši su zaposleni

Mi u Team Extension SRL-u vjerujemo da se uspješnost našeg poslovanja u velikoj mjeri oslanja na sreću naših zaposlenih, bez obzira na to što mi gradimo, izmišljamo ili prodajemo. Mi puno povjerenje u naš tehnički talenat i njihov rast unutar naše organizacije; jednostavno zato što ne možemo napredovati i rasti bez naših timova.

To je prava razlika između osvajanja i gubljenja u našem mišljenju.

Unajmite namjenski Bootstrap programer

FAQ

Da li postoje neki unapred regrutovani ili ugovorni troškovi pri zapošljavanju Bootstrap developera sa TE?

Da. Zahtevamo početni depozit koji će biti primenjen kao kredit za vašu prvu fakturu kad unajmite svoje Bootstrap programere. Ako odlučite da se ne kretate napred, vaš depozit će biti potpuno refundiran.

Mogu li zameniti resurs za drugu?

Da. Iako smo rigorozno pregledali naše resurse kako bismo osigurali da ispunjavaju vaše zahteve, shvatamo da svaki od programera neće biti savršeno pogodan za svaku kompaniju.

Koje metode plaćanja prihvatate?

Prvenstveno radimo sa ACH, bankom i obično radimo sa EUR, CHF, USD i GBP. Za manje količine, prihvatamo sve glavne kreditne kartice.

Ko posjeduje zakonska prava rada koju su stvorili Bootstrap programer?

Vi, klijent. Naš tim radi direktno za vas i uz punu isplatu sva IP adresa, prava, proizvodi i kod proizvedeni od strane TE su vaša imovina.

Gde su vaši Bootstrap programeri locirani?

Svi naši Bootstrap programeri rade iz jednog od naših objekata u Istočnoj Evropi. Ovo je za garantovanje IP-a, sigurnosti, znanja i znanja o vlasničkom kodu i imovini naših klijenata. Imamo objekte u većini istočne Evrope, posebno u Rumuniji, Ukrajini i na Balkanu. Slobodno zakazujte posetu!

Zašto ne dozvolite Bootstrap programerima da rade od kuće ili odvojeno?

Poznato je da je TE strogo siguran. Daljinski rad i freelancing su odlični kao koncept, ali naši klijenti, kompanija Fortune 500 i naročito vlade, veoma žele da obezbede sigurnost IP-a na osnovu kojih rade njihovi Bootstrap programeri.

Koliko treba da budem budžet za angažovanje Bootstrap programera sa Team Extension?

Ne takmičimo se po ceni, takmičimo se kvalitetom. Na tržištu je velika potražnja za Bootstrap programera, a nema dovoljno Bootstrap programera da se kreću. Jednostavna ekonomija koju možete reći. To znači da su cijene širom sveta visoke, bez obzira na lokaciju. Zapošljavamo vašeg Bootstrap programera direktno (u vaše ime). Mi plaćamo sve zapošljavanje poreza i doprinosa za zapošljavanje državi. Slobodno za vas. Nema složenih papirologija i administrativnih problema.

Ko će upravljati mojim Bootstrap programerima?

Ti. Ovo je velika prednost za vas i naše Bootstrap programera. Radite direktno zajedno. Zato obično dopuštamo našim klijentima da upravljaju svojim Bootstrap programerima direktno. Poznaješ svoju Bootstrap aplikaciju bolje od bilo koga. Na zahtev, mi takođe pružamo upravljanje projektima - u vaše ime - vaših Bootstrap programera.

Mogu li Bootstrap programeri da rade iz kancelarija naše kompanije?

Da. Raspoloženje Bootstrap radnika na lokaciji na lokaciji dostupno je na zahtjev. Svi proizvođači TE-a će imati konačnu riječ u preseljenju, jer su sretni programeri glavni prioritet. Svi troškovi usklađivanja troškova i naknade za premeštanje prenose se klijentu. Ovaj aranžman najbolje radi na period od 3-6 meseci. Klijentima koji traže dugoročno preseljenje na licu mesta savetujemo da obaveste TE unapred kako bi zaposlili konkretne Bootstrap kandidata koji traže preseljenje.

Da li radiš QA? Šta je sa CS?

Da. Zamislite nas kao produžetak vašeg tima. Za QA, obavljamo besplatan test QA dim na vašoj Bootstrap aplikaciji. Preporučujemo vam da dodijelite namenski QA u svoj budžet. Za CS, imamo i resurse dostupne da uradimo CS vaše Bootstrap aplikacije.

Koji alati tipično koriste ekstenzije tima?

Team Extension koristi Git, GitHub, Jira, Slack za komunikaciju. Takodje ćemo vas pozvati na naš Slack kanal.

U našoj kompaniji koristimo specifične alate. VPN, itd. Može li i moj programer Bootstrap koristiti ih?

Da, možemo / koristiti VPN, i da možete koristiti bilo koji alat koji vaša kompanija trenutno koristi i prenijeti nam. Ako je obuka potrebna, molimo Vas da to uzmete u obzir kada radimo na početku vaših Bootstrap programera. Na kraju, ako su licence zaokružene, obavezno nabavite licence softvera u pitanju za programera.

Kako da započnem? Kako da unajmim svoj Bootstrap resurs?

Odlične vesti! Jednostavno idite na https://teamextension.ba/get-started/bs. Samo popunite obrazac i jedan od naših stručnjaka će vas pismeno napisati u roku od 24-48 sati da biste dobili podešavanje naloga.

Zanima me da pročitam više o Bootstrap!

Aktivno pišemo o Bootstrap razvojima i vijestima. Jednostavno idite na naš blog na https://teamextension.blog/?s=bootstrap

Ja sam kvalifikovani programer Bootstrap, zainteresovan sam za rad sa TE. Gde se prijavljujem?

Mi stalno regrutujemo talentovane Bootstrap programera, jednostavno idemo na https://teamextension.careers da saznamo o našim otvorenim pozicijama.

2008

Established

+60

Strastveni članovi tima

+36

Countries

7

Kancelarije

ISO 9001:2015

Certified
British Romanian Chamber of Commerce ČlanBRCC Član
SAP PartnersSAP Partner
Team Extension CCER ČlanCCER Član
Team Extension ANIS ČlanANIS Član
Team Extension ISO 9001:2015 Certified OrganizationISO 9001:2015
Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Spremni ste da vodite posao na nove visine?

Najam najboljih Bootstrap programera, inženjera, programera, kodera, arhitekata i konsultanata. Fortune 500 i start-upi biraju programere tima za ekstenzije Bootstrap za svoje kritične softverske projekte.
PočniteKako to radi?