O nama

Najam

Osposobljavanje je lako unajmiti namenski F# programer u Bosna i Hercegovina


Pronalaženje i zadržavanje namenskog programera F# može biti prilično izazov za neke kompanije. Ali ne za nas. Imamo strogi postupak zapošljavanja kako bi pravilno pregledali naše F# developers u Bosna i Hercegovina. Pored naših teorijskih testova, talenti moraju pokazati praktične i praktične razvojne iskustvo.

F # je jako otkucani, multi-paradigmi programski jezik koji obuhvata funkcionalne, imperativne i objektno orijentisane metode programiranja. F # najčešće se koristi kao jezgro jezgra infrastrukture zajedničkog jezika (CLI), ali takođe može generirati kod za JavaScript i grafičke procesne jedinice (GPU). F # je član porodice jezika ML i nastao kao implementacija .NET Framework jezgra programskog jezika OCaml, na njega su uticali C #, Python, Haskell, Scala i Erlang.

Visoka potražnja za F# programerima

Činjenice su jasne. Potražnja za visoko kvalifikovanim talentima u razvoju F# je veća od ponude. To stvara ogroman nedostatak na tržištu. Naša misija je jednostavna: Hunt, hire, zadrži najbolje F# programeri u Bosna i Hercegovina. To omogućava našim klijentima da uvek ostanu ispred krive.

U srcu Istočne Evrope

Team Extension se nalazi u Bukureštu, u Rumuniji. Kao početni centar, Bukurešt ima mnoge prednosti, uključujući brze optičke internetske veze visoke brzine (Rumunija je rangirala na petom mestu na svijetu za brzinu internetske veze od strane bloomberg.com), niske operativne troškove i režijske troškove; plus, bogatstvo domaćih tehničkih talenata. S obzirom na porast potrebnih preduzetničkih kultura samoodrživosti i fleksibilnosti, koja je ojačala poslovni sektor, bogatstvo tehničkih veština i resursa koji govore engleski.

Naši su zaposleni

Mi u Team Extension SRL-u vjerujemo da se uspješnost našeg poslovanja u velikoj mjeri oslanja na sreću naših zaposlenih, bez obzira na to što mi gradimo, izmišljamo ili prodajemo. Mi puno povjerenje u naš tehnički talenat i njihov rast unutar naše organizacije; jednostavno zato što ne možemo napredovati i rasti bez naših timova.

To je prava razlika između osvajanja i gubljenja u našem mišljenju.

Unajmite namjenski F# programer