O nama

Najam

Prvi korak:
Napravite nalog

Kreiranje naloga je jednostavno, besplatno i traje manje od 60 sekundi za završetak. Moći ćete pristupiti našem moćnom kontrolnom panelu koji će vam omogućiti da pratite račune, nadgledate produktivnost talenata, pratite performanse i još mnogo toga!

Drugi korak:
Izaberite vještine

U zavisnosti od potreba projekta, imate mogućnost da izaberete jedan resurs sa određenom vještinom ili resursom sa višestrukim vještinama. To osigurava da je vaš projekat uspostavljen za uspjeh i smanjuje vrijeme rampe talenta.

Treći korak:
Pay Deposit

Naša kompanija radi sa organizacijama svih veličina kao i startupovima. Vaš depozit pokazuje vašu obavezu prema našim resursima i omogućava ekstenziju tima da započne proces zapošljavanja. * Molimo vas obratite pažnju na iznos depozita može se razlikovati u zavisnosti od kompleksnosti projekta.

Četvrti korak:
Kontinuirana dostava

Čestitamo, vaši vrhunski talenti su spremni da se integrišu u vaš tim - baš kao i svaki zaposleni u kući. Naši visoko kvalifikovani i iskorišćeni resursi imaju mogućnost da budu na licu mesta, udaljeni (putem našeg kontrolnog portala) ili u našim kancelarijama (u kući) kako bi se garantovao da će vaš projekat biti dostavljen na vrijeme i na budžetu.